• wachtwoord kwijt hoe vind ik het terug

  Gesteld op 5-7-2013 om 16:46 in forum Linksys E1200 Misbruik melden
  • Als je het hebt opgeschreven kijk daar dan eerst naar,
   Sommige routers hebben een standaardwachtwoord, (admin ?)
   Voor reset heb je CD & draadloos verbinding nodig: mocht je deze router helemaal opnieuw willen installeren, houd reset knop 5 seconden lang ingedrukt om alles eraf te gooien. Doe Cd erin verbind draadloos met computer.
   Geantwoord op 31-8-2013 om 21:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bij mij ging dit resetten het best zonder kabel met enkel draadloos; koppel eventuele Ethernet/internet kabels los als je draadloos kunt via laptop/notebook. Geantwoord op 31-8-2013 om 22:14

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info