• heb een Lenovo tab2 10-30,
    deze ochtend kon ik er nog op voor 10min dan uit het niets ging hij uit en niet meer aan wat kan ik doen ?

    Gesteld op 31-10-2018 om 05:18 in forum Lenovo TAB 2 A10-30 TB2-X30 Misbruik melden
    • Wat misschien helpt: zet het apparaat aan de oplader (ongeacht hoeveel er nog in de batterij zit) wacht tot je het batterij oplaad logo ziet en probeer dan na een paar minuten opnieuw om het apparaat op te starten (met het apparaat nog aan de oplader). Geantwoord op 31-10-2018 om 10:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info