• bij het centrifugeren en bij het handmatig draaien van de binnentrommel maakt deze veel herrie ook draaid deze erg stroef , ik dacht eerst aan de kogellager maar deze ziet er optisch nog goed uit , het geluid komt uit de trommel , ook al stukjes verbrand rubber aangetroffen.
    zit er aan de binnenzijde ook nog een lager ? is er een manier om de lager (s) te verwijderen , aan de achterzijde zit deze er ingeperst en is met standaard gereedschap moeilijk te verwijderen.
    heeft iemand een idee.

    Gesteld op 29-8-2011 om 08:14 in forum LG wd 1274 fbn Misbruik melden
    • Ik heb exact hetzelfde probleem met deze wasmachine. Het wassen gaat goed, maar bij het centrifugeren maakt de machine enorm veel lawaai. Via enkele reacties op internet weet ik nu dat het om een gebroken trommelkruis of defecte lagers gaat. Maar hoe zie ik hierin het verschil?

      Heb ook al een monteur gevraagd. Bij het horen van de naam LG zei hij direct dat hij niet aan een reparatie begon en adviseerde een nieuwe machine te kopen (en dan geen LG).

      Weet iemand raad? Geantwoord op 29-8-2011 om 14:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als je met de hand de trommel draait en het hoort rommelen zijn het de lagers,als je de trommel ter hoogte van de wasrib naar voor kan trekken.is het trommelkruis gebroken. er zijn 3 punten waar dit gebeurd kan zijn.( drie wasribben). meestal als app. gaat centrifugeren hoor je op hoge snelheid klappen.

      vr groet een wasm. monteur Geantwoord op 1-9-2011 om 07:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • wasmachine inmiddels geheel gedemonteerd wat bij LG al een hele klus is i.v.m
      de kunstof buitentrommel welke uit 2 delen bestaat en die weer met schroeven aan elkaar
      zitten , inderdaad is het trommelkruis in 3 stukken , kruis kan je losmaken van de
      binnentrommel d.m.v. 3 boutjes alleen even nog uitzoeken of een trommelkruis los
      leverbaar is. Geantwoord op 1-9-2011 om 17:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info