• LG 14352 FD melding LE
    Stator was goed, is door gemeten. Rotor ziet er ook goed uit.
    Het bordpanel meet 20 kOHM, op internet las ik van een LG wasmachine 10 kohm normaal is. Zou dit bordpanel defect zijn?
    Het test programma beschreven in de servicemanual voor WD-1**** werkt ook niet zoals daarin beschreven is. Hij draait soms de trommel niet(LE) en dan weer wel. De trommel loopt niet zwaar. Hij trekt met draaien ongeveer max. 2.2 Amp.
    Heeft iemand nog een idee?
    Alvast bedankt.

    Gesteld op 23-9-2012 om 16:20 in forum LG WD 14352 FD Misbruik melden
    • LE storing bleek een kabel breuk te zijn in een draad naar een van de 3 spoelen van de motor. Hoorbaar was een vonk die over sprong en later zichtbaar rook van smeltende isolatie van de kabel. Locatie: waar deze geborgd was met een kabelklem en parker achter op het trommelhuis. Na los knippen van de kabelboomhoes voor verder onderzoek bleek dat het verwarmkabeltje precies lag op die plek van de kabelbreuk en waar de kabelklem waarschijnlijk ook precies omheen zat. Geantwoord op 26-11-2012 om 21:39

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info