• wat doe ik aan de stank van rottend water in de trommel.

    Gesteld op 11-9-2013 om 10:32 in forum LG WD-1274FB Misbruik melden
    • Dit is de geur van van achtergebleven wasmiddelresten. waarschijnlijk was je alleen maar op lage temperaturen en met vloeibare wasmiddelen?

      Het volgende kun je hiervoor doen

      een kookwas draaien (zonder wasgoed) met een vaatwas tablet. Machine ruikt aanzienlijk beter na afloop maar het lost geen kalk of wasmiddel resten op

      Schoonmaak azijn

      Zet de machine aan op kookwas 90-95 graden, en voeg aan het water ca 2 liter schoonmaakazijn toe, laat de machine het water opwarmen en zet deze halverwege het programma stil, laat de machine desgewenst een paar dagen staan om deze vervolgens het programma te laten afronden (dit kan natuurlijk ook in een keer maar het geeft een verminderd resultaat) Kies ook de optie extra spoelen en voeg in het wasverzachter vakje
      wasverzachter toe om de geur van azijn te verwijderen, Uw machine is nu op een relatief goedkope manier gereinigd van zowel achtergebleven wasmiddel resten alsook van kalk op het verwarmingselement.

      Wilt U snel resultaat
      een snelontkalker gebruiken, Bijv. HG onderhoudsmonteur of HQ snelontkalker / machinereiniger. Dit product in het zeepbakje doen, de machine zonder wasgoed een volledige 60 graden wasbeurt laten draaien en gebruik de functie extra spoelen om restanten van het product weg te spoelen. na de reiniging het pompfilter (indien aanwezig) reinigen en de geur zou nu weg moeten zijn. het kan voorkomen dat de pomp na afloop een raar geluid maakt alsof er kleine kiezelsteentjes door de afvoer naar buiten gepompt worden of dat de pomp komt vast te zitten door deze kalkresten, houd er rekening mee dat U de machine handmatig moet legen door de pompfilter te verwijderen. Dit laatste is alleen van toepassing als machine's heel erg vuil zijn van binnen. Geantwoord op 20-2-2014 om 00:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info