• wie kan me helpen ik heb zojuist een LG P 700 via marktplaats gekocht maar aangezien ik de patroon 15 keer gedaan heb en de scherm nog steeds niet ontgrendeld is vraag tie naar mijn email adres en wachtwoord nadat ik het gedaan hebt doet hij helemaal niks wie kan me helpen?
    Gr Ron

    Gesteld op 12-9-2014 om 17:08 in forum LG LG-P700 Optimus L7 Misbruik melden
    • Je zult het toestel moeten (laten) resetten. In een phoneshop waar ze LG's verkopen, of zelf doen (op eigen risico). Google daarvoor naar LG P700 Factory Reset. Geantwoord op 13-9-2014 om 14:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info