• Als ik wifi heb ingeschakeld dan valt steeds wifi weg. Volgens Ziggo is dat een probleem vanuit de telefoon. Om dan berichten te ontvangen moet ik wifi uit en weer inschakelen. Wat kan ik hier aan doen?

    Gesteld op 20-5-2015 om 19:32 in forum LG LG D331 - L BELLO Misbruik melden
    • Wat ziggo zegt klopt niet. Bij andere locaties waar KPN provider is is dat probleem er niet. Mijn dochter heeft KPN en bij haar werkt de LG Bello prima. Op de sportclub heeft men ook KPN en werkt de smartphone prima. Dus Ziggo maakt zich met een Jantje van Leiden af. Ik overweeg dan ook mijn Ziggo Mobiel op te zeggen en naar een Provider over te stappen die van het KPN netwerk gebruik maakt o.a. Sympli.nl
      Ook LG verdiept zich niet in het probleem en krijg je antwoorden waar je niets aan hebt. Ik heb inmiddels Mediamarkt gebeld waar ik deze smartphone gekocht heb en daar vertelde men dat er meer klachten hierover waren.
      Als je op Google intikt LG Bello Wifi ziggo probleem moet je de website openen van www.ziggogebruikers.nl en dan zie dat er nog meer gebruikers van de LG Bello problemen hebben.
      groetjes Geantwoord op 26-5-2015 om 15:35

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem alleen dan met vodafone als provider, mijn vriend heeft ook een lg bello en hetzelfde probleem ook maar dan met telfort als provider Geantwoord op 8-6-2015 om 22:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb internet van ziggo.
      Wifi op de LG D331 Bello viel telkens uit.
      Heb ziggo wifi hotspots ingeschakeld.
      Maak nu verbinding met Ziggo hotspot.
      Let op.....
      In de modem (ik heb een Ubee modem) onder de tab wifi hotspots de blacklist uitschakelen. Geantwoord op 4-7-2015 om 23:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bij Alle mobiele providers die gebruik maken van het netwerk van KPN werkt het wel dus ik stap over naar een van deze providers Geantwoord op 6-9-2015 om 15:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info