• Beste mensen, ik heb bij de MediaMarkt in Duitsland een soundplate gekocht, type LAB650W.
  Kan van deze soundplate de gebruikshandleiding nergens terug vinden en ik zit met een probleem.
  De soundplate accepteerd geen enkele dvd of cd, met open/close bediening gaat de dvd of cd naar binnen, maar komt er vrijwel meteen weer uit. Ik kan van dit probleem nergens iets terug vinden en zou het erg op prijs stellen als jullie mij verder kunnen helpen.

  Met vriendelijke groeten,
  C. Mank

  Gesteld op 13-3-2017 om 21:02 in forum LG LAB540 SOUNDPLATE Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde euvel bij de LAB540W ; in de handleiding staat er niets over. Ook op internet heb ik geen oplossing kunnen vinden. Ik lees het graag als iemand intussen wat meer weet.

   Met vriendelijke groet,
   Hans Kösters Geantwoord op 13-12-2017 om 20:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info