• Heb al een tijd een lg cookie met prepaidkaarten van Vodafone, nu abonnement via Hollands nieuwe. Bij plaatsen simkaart geeft ie: usim vergrendeld. Wat kan ik doen??

  Gesteld op 24-11-2011 om 19:12 in forum LG KP500 Misbruik melden
  • hoi, dan zit er waarschijnlijk een sim-lock op je mobiel. dat betekend dat alleen sim-kaarten van een bepaalde provider werken. meestal kan je zoon simlock voor 10 à 20 euro wel later verwijderen Geantwoord op 17-3-2012 om 13:35

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ze zeggen dat je met een abbolement kaartje, en geen prepaid kaartje de telefoon niet kan gebruiken.
   wel als je het orginele kaartje erin doet.
   ik zit met het zelfde probleem maar, ik weet dit niet zeker ,,.. Geantwoord op 15-5-2012 om 20:46

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info