• hallo kan iemand mijn helpen zonder dat ik een telefoonzaak binnen hoef te lopen en hoop geld kwijt ben ik wil me telefoon resseten (lg g2) nu moet dat via mij aan/uit knop en volume knop down maar dit werkt dus niet bij mijn telefoon ook als ik ga bellen en op het groene hoorendje druk krijg ik zwart beeld me beeld is er pas weer als iemand opgehangen heeft en kan ook niet meer op mijn beeld scherm tikken zodat hij aan spring hiervoor moet ik 4 soms wel 6 x me aan uit knop in drukken word er een beetje moe van nu las ik dus als je hem een voledige reset geeft hij het weer doet maar dat lukt dus niet iemand verstand? die me kan helpen....

    Gesteld op 18-1-2016 om 19:25 in forum LG G2 -D802 Misbruik melden
    • sorry voor het lastig vallen maar ik heb precies het zelfde probleem met mijn LG g2 alleen mijn aan/uit knop reageert iets sneller na dat er is opgehangen door de persoon die ik heb gebeld al een oplossing gevonden toevallig. ?

      ps. de plan van hardreset ga ik deze week ook proberen mocht het baten dan laat ik wel even weten hoe het is afgelopen mocht je al een oplossing hebben zou je mij dan ook even willen helpen ik zal deze site voor de komende weken blijven volgen Geantwoord op 25-1-2016 om 13:46

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info