• Ik bezit een LG tv LG 43UH610V. Ik heb er een bluetooth stereo soundbar van Silvercrest op aangesloten om het geluid te verbeteren. Heb alle aansluitingen geprobeerd, maar het wil niet soepel lukken. Moet de soundbar aanzetten met het knopje LS/uit. Af en toe valt het geluid weg, om na een paar dagen weer terug te komen. Ook gaan allerlei functies van de tv niet soepel. Heb die bar er afgegooid, en toen kon ik alles weer perfect regelen op de tv. Is het nu niet mogelijk de bar gewoon met een simpel kabeltje aan te sluiten, i.p.v. wifi, bluetooth, etc.?? Waar moet ik die in mijn tv van aftappen? Moet dit dan ook in de tv met de afstandsbediening aangeven.

    Gesteld op 10-11-2018 om 14:14 in forum LG 43UH610V Misbruik melden
    • Normaal is die toch aangesloten met een optische Kabel met de TV , of is je soundbar van een ander merk ?
      Ik hoef alleen maar mijn Tv aan te doen met de afstandsbediening van de Tv , de soundbar gaat bij dan ook aan niet tegenstaande daar ook een afstands bediening bij zit .. Soundbar is ook van LG Geantwoord op 10-11-2018 om 17:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Nee, de bar is van Silvercrest. Helaas zit hier geen optische kabelaansluiting aan, wel op mijn tv. Heb het wel met HDMI geprobeerd,maar kreeg allerlei storingen, en de afstandsbediening van de bar werkte ook helemaal niet. Nu ik de bar eraf gehaald heb, werkt alles ineens weer zoals het zou moeten. Geantwoord op 10-11-2018 om 21:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info