• Ik keek via deze tv met kabel, maar nu een satschotel geinstalleerd. Bij providers kan ik kiezen tussen telesat en andere. Ik kies andere (want Vlaanderen) maar kan bij de symbol rate niet de juiste cijfers instellen. Het / symbooltje reageert niet en dus lukt het mij niet de standaard instellingen te veranderen. Raar, de andere . of dergelijke werken wel. Word er gek van, want zo kan ik niet alle zenders die beschikbaar zijn voor Astra 23 en 28 geinstalleerd krijgen. Please help

    Gesteld op 18-9-2017 om 11:44 in forum LG 43UH610V Misbruik melden
    • Word er gek van... Dat snap ik goed.
      Mag ik eerst vragen: Is de schotel vast of draaibaar? Met een enkele of een duo-kop?
      Heeft u al sat-ontvangst? Van welke satelliet?
      Hoe denkt u 23 en 28 te ontvangen?
      Waarom wilt u symbolrate instellen? De ontvanger kan blind scannen.
      Ik probeer wel mee te denken.

      Geantwoord op 18-9-2017 om 14:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Heb een vaste schotel met vier koppen. Gebruik ook een gewone satdecoder en daar wordt alles automatisch ingevuld (lnb's etc), dus het ligt niet aan de schotel. Als ik op mijn decoder zie, ligt astra 2 bv tussen 10714 en 12670 (symbol rate), maar bij de LG tv staat die standaard op 9500 tot 10 500. Je kunt dat aanpassen via virtueel toetsenbord, wat ik doe (noemt "gebruiker") maar daar kan ik wel 10714 én 12670 ingeven, maar niet het benodigde schuine streepje (/ dus). Hij zoekt dus enkel op 10714. Dat is wat ik bedoel, een schuine streep op het virtuele toetsenbord werkt niet :) Geantwoord op 18-9-2017 om 15:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info