• Volgens verkoper blijft het rode lampje branden , is dit normaal ?Als je de tv uit doet .
    Volgens het boekje zou je de ON /OFF knop iets langer moeten inhouden om uit te schakelen.
    Maar heeft geen effect , Het rode lampje blijft branden , de Tv is wel uit , maar ik denk dat die in stand by blijft staan ? Klopt dit of moet de TV dan werkelijk uit zijn , dus rode lampje ook uit ?

    Gesteld op 17-3-2017 om 15:34 in forum LG 43UH610V Misbruik melden
    • Bij LG blijft van uw type tv het lampje constant branden. Ik denk zelfs op iedere tv van LG. Ik heb er zelf een draadschakelaar tussen gezet,zodat ik de tv helemaal uit kan doen
      Geantwoord op 19-3-2017 om 17:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ga eens kijken in je menu op de TV bij instellingen,je kan daar alle instellingen overlopen ,het is wel een beetje zoeken maar er staat ergens dat je dat kan uit of aanzetten dat rode lichtje , allesins bij mij toch ,maar weet ff niet bij welk item het staat, helaas staat er niks van in de handleiding ?? Ook niet in de handleiding online . Geantwoord op 15-8-2018 om 09:41

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info