• Hoe groot is de benzine tank julliezeggen dat het verbruik 1 liter per uur is wat is dan het verbruik per kilometer wij zijn in het bezit van twee vp 50 scooters maar na ongeveer 25 km. Geeft de benzine meter aan dat de tank leeg is klopt dit of zijn de meters niet goed

  Gesteld op 16-7-2014 om 22:20 in forum Kymco VP50 Misbruik melden
  • inhoud van de tank is 5 liter. bij mij gaat het lampje branden rond de honderd kilometer en dan is er 2.5 ltr. uit. ik heb de vp50 sinds 4 april.vorige week is er een nieuwe meter in de tank gezet maar heeft niet geholpen. verbruik is 1 op 44, 45.
   ik zou even gaan tanken en dan kijken hoeveel er in gaat. dus ik denk dat de meters niet kloppen.
   mijn collega heeft een ander merk scooter en heeft het zelfde probleem. Geantwoord op 17-7-2014 om 20:18

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Dit probleem heb ik ook gehad. Alle blokjes waren verdwenen op de meter en toch ging er maar 2 liter benzine in.
   Op laatst heeft de dealer de scooter teruggebracht naar Kymco, waar de meter gemodificeerd is (aangepast). Nu is het probleem verholpen.
   Ik kreeg dit staatje mee;
   Blok uit Fuel (L) Remark

   1st Na 1.85 L Sluiced out

   2e 0.25 L later Sluiced out

   3e 0.45 L later Sluiced out

   4e 0.4 L later Sluiced out

   5e 0.55 L later Sluiced out


   benzine
   pompje 1.2 L
   resterend Sluiced out


   Totaal 4.7 L Geantwoord op 22-7-2014 om 14:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Probleem had ik ook. Kymco mail gestuurd en die meld dat de inhoud maar 4.2 liter is ipv 5 liter. Standaard geeft de meter aan als er nog 1,5 liter in de tank zit. Dan knippert de display al. Even wennen maar als je 150 kilometer aanhoud heb je nog voldoende inhoud om een pomp te bereiken. Geantwoord op 8-3-2015 om 11:01

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info