• hallo ik heb een vraag.
    ik heb een nieuwe zuiger er in gezet en ik heb mij kleppen moet stellen.
    mij carburateur zit ook vol met benzine en me bougie blijft droog ik heb er alles aan gedaan wat ik kan vinden ik kom er niet uit en hij heeft wel compressie ik heb hier niet echt veel verstand van ik maak meestal alleen 2 takt dit is mij eerst 4 takt scooter ik hoop dat iemand mij kan helpen.
    Gr patrick de groot

    Gesteld op 12-3-2015 om 14:41 in forum Kymco Agility Misbruik melden
    • Staat je distributie ketting op tijd ? Als je geen verstand van een viertakt hebt en bv geen momentsleutel hebt om alles netjes te torqen is het al helemaal niet verstandig om hier aan te sleutelen.
      Viliegwiel op de carternok op T en de 2 kleine gaatjes van het nokkenastandwiel horizontaal op de bovenkant van je cilinderkop met het grote gaatje bovenaan in het midden. Wel nieuwe pakkingen gebruiken en de kopbout-moeren met het juiste moment aanhalen. Dan pas kleppen stellen. Geantwoord op 31-3-2015 om 19:42

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Vergeet ook niet om te kijken of alles nog op tijd staat en te controleren nadat je de nokkenas ketting weer op spanning hebt gebracht. Check ook je olie.....
      Geantwoord op 31-3-2015 om 19:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info