• Mijn Kymci Agillity 16+50/150 e4 start niet meer, accu vol, benzine voldoende, lichten en toeter werken naar behoren, maar je hoort en er gebeurt niets na het starten van mijn scooter. Wat wel toevallig is dat het kwa weer rond het vriespunt en regenachtig is.
    Heb accu gemeten deze is goed, heb in het kapje van de bougie los getrokken en op vocht gecontroleerd en daarop wat haarlak hierin gespoten voor een snellere verbranding, maar dit werkte ook niet.... de scooter heeft 3 weken geleden een grote beurt gehad bij de officiële dealer, door Corona moet ik nu 5 weken wachten voor deze weer open gaat, is er iemand die mij kan helpen...... ps kan mijn scooter alleen elektrisch starten heb geen kickstarter. Dank voor uw hulp.

    Gesteld op 17-12-2020 om 22:50 in forum Kymco Agility City 16 plus 50cc Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info