• Beste Bert,

    Ik heb een Krups Orchestro 890. Onlangs was er een lek waardoor de zekering telkens sprong. Dit bleek het overdrukventiel te zijn dat water “uitspuwde” dat dan weer op de electrische leidingen terecht kwam. Ik heb dit zelf door een nieuw ventiel vervangen en de machine werkte een week naar behoren tot... de lichtjes voor het reinigingsprogramma gingen branden. Ik heb de procedure gevolgd (machine uitzetten, 3 sec. op knop met “lepeltje duwen tot de ledjes rood oplichten, lekbak en afvalbakje verwijderen en ledigen) maar de machine blijft aanduiden dat het lek- en afvalbakje geledigd moeten worden, ook indien ik het toestel gewoon heropstart of opnieuw het reinigingsprogramma vanuit “uit”-stand wil starten. Ik heb het lek- en afvalbakje ondertussen reeds meermaals verwijderd (en zelfs een minuut gewacht voor ik ze terugplaatste), het toestel ook een half uur van de netspanning gehaald maar de rode lichtjes beginnen na opstart telkens weer te branden (aan-knop, reinigingstablet en lek+afvalbakje). Ik kan dus geen koffie meer maken en evenmin het reinigingsprogramma opstarten. Weet jij hiermee soms raad?
    Alvast heel hartelijk bedankt,
    Dirk

    Gesteld op 1-11-2019 om 14:29 in forum Krups ORCHESTRO F889 Misbruik melden
    • Dag Dirk goed dat jezelf het initiatief neemt om de mach te repareren.
      Ten eerste denk ik dat het drijvertje in de watertank vast zit!
      Ik hoor graag gr bert bent a_b_bent@hotmail.com Geantwoord op 1-11-2019 om 14:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het is het tekentje met de pastille, dus het reinigen volgens mij.
      Als ik onderaan de watertank langs de buitenzijde op de doorvoer duw, komt het drijvertje telkens omhoog. Dat lijkt me dus jammer genoeg niet de oorzaak. Geantwoord op 1-11-2019 om 16:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik vraag me trouwens af hoe de machine detecteert of “herkent” dat het afvalbakje nog verwijderd moet worden. Zit er misschien ergens een klepje of voeler die stuk zou kunnen zijn? Geantwoord op 1-11-2019 om 16:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Dirk, daar waar de lade ingaat zit rechts onder in de zijkant boden hoogte een micro kontakt dat aangeeft of de lade is geplaatst op het voorpaneel gaat dan een lichtje branden of dat iets met elkaar te maken heeft weet ik niet. Gr bert Geantwoord op 1-11-2019 om 17:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info