• de hoofdschakelaar (drukknop links) werkt niet meer. Is er een ingebouwde zekering ? Hoe kan ik dit nagaan. Dank voor het opvolgen

    Gesteld op 14-10-2010 om 12:17 in forum Krups NESPRESSO PROGRAMMATIC F897 Misbruik melden
    • Hoi,
      Wij hebben dezelfde nespresso-machine, en ook hetzelfde probleem. Aangezien de garantieperiode verstreken is hebben wij eens een prijsofferte opgevraagd in een gekende electrozaak hier in de buurt (VdBorre). De herstelling zou ons +/- € 100 kosten, wat ons teveel leek, en henzelf blijkbaar ook, want ze raadden ons een nieuwe machine aan ;-)
      Voor de rest werkte de machine nog perfect en is er bijv. van kalkaanslag geen spoor. Enkel die stomme aan/uit-schakelaar dus :-(
      Owv garantieperiode verstreken, te dure prijs voor herstelling enz... heeft mijn echtgenoot hem zelf eens geopend. Een hele klus! Het schakelaartje/zekeringetje binnenin zit dus idd los, en kon (mits een stukje tape binnenin te plakken) tijdelijk opgelost worden. Heel tijdelijk bedoel ik dan, want na 2x drukken op de knop voelden wij al dat de knop weer geen contact meer gaf. Enkele keren opnieuw open en dicht... maar uiteindelijk opgegeven. Ik zoek nu iemand die dit defectje zelf kan herstellen, als hobby of bijverdienste zo...
      Misschien kunnen we elkaar op de hoogte houden? Mag ik je e-mail of zo? Als ik iemand vind laat ik het je weten.
      Alvast bedankt!
      Gerd
      gerdv@base.be Geantwoord op 15-10-2010 om 13:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb dit opgelost dmv aluminiumfolie ertussen te doen, werkt inmiddels al 2 jaar zo, vraagje mijnerzijds. Ik heb ook storing en de thermische zekering vervangen (zit onder de klem op rond alu huis) De bruine draad gaat naar beneden dmv een wit aansluiting, nu mijn vraag, de andere kant van de bruine draar gaat naar? dubbele bruine aansluiting rechtsboven op aansluitunit of de de lose aansluiting op rond apparaatje (zitten drie aanslklemmen op. Ik weet het niet meer?
      Wellicht kun je mij helpen Geantwoord op 21-10-2010 om 12:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info