• Mijn achterband van de Koga S was lek en ook wel aan vervanging toe. Ik heb onlangs een nieuwe binnen-en buitenband erop gezet. Echter ondersteunt hij nu alleen als ik heel snel fiets. Dus geen trap ondersteuning meer bij rustig fietsen. Wat kan dit zijn?

    Gesteld op 6-8-2023 om 12:50 in forum Koga E ACTIVE Misbruik melden
    • Hallo, ik denk dat u de sensor iets verdraaid hebt of er per ongeluk tegenaan gestoten hebt bij het baanden wisselen. . Even kijken of deze nog goed zit. Gr Henk Geantwoord op 6-8-2023 om 13:22

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hallo Henk,

      Weet je ook waar deze sensor (of magneet) zich bevind? Want bij de spaken zie ik niks en zat zeker ook niks. Bedankt! Geantwoord op 7-8-2023 om 07:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bij mijn Koga zat er aan een spaak een voeler en aan het frame een sensor.Als je fietst komen die steeds langs elkaar. Soms was een van twee iets verbogen en werkte de ondersteuning minder. Maar als bij uw fiets niets aan een spaak zit hebt u een ander systeem. Jammer dat ik u niet heb kunnen helpen. Gr Henk Geantwoord op 7-8-2023 om 10:03

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ah dat is jammer. Ik heb zelfs 2 Koga’s. En bij de ander die het nog prima doet ook niks te vinden. Ook niks bij de tandwielen of trapas te zien. Zou het soms in het frame bij de trapas zitten? Maar dan is het dus niet logisch. Want ik heb alleen het achterwiel losgehaald om de banden te verwisselen.
      Anders bel ik zo wel een Koga fietsspecialist op. Als ik nieuws heb, laat ik het hier weten. Maar aan een ieder hier met een andere tip/suggestie, graag! Geantwoord op 8-8-2023 om 12:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info