• in de handleiding staat dat je aan de achterkant het reservoir eruit kunt halen. dit kan echter niet want de waterpomp zit vast

  Gesteld op 22-6-2019 om 18:19 in forum Kinzo BL-168DLR Misbruik melden
  • Hai...ik zie steeds deze vragen terug komen, hier , zo ook van mij! Niemand reageert hier....waardeloos ja, je kunt e.e.a. Nóóít schoonmaken , dus m.i. onverantwoord! Ik gebruik dit apparaat alleen als droge blazer...(voor de zekerheid, verder prima als ventilator) ... Geantwoord op 13-9-2019 om 20:42

   Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
  • Gewoon loshalen dat pompje. En daarna gewoon los er in leggen. Gaat goed.
   Verder vind ik het ook geen fijne koeler. En een herrie. Geantwoord op 19-5-2020 om 18:21

   Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info