• Mijn Kiasorento 2.4i 16v stopt plotseling met rijden na +- 15 minuten kan je hem weer starten en verder rijden we hebben de krukas sensor en nokkenasEnsor vernieuwd maar dat helpt niet en op de computer geeft hij geen storing aan weet er iemand wat dat is mvg Ron

    Gesteld op 14-2-2017 om 20:11 in forum Kia Sorento Misbruik melden
    • Hallo Ron, heeft u hiervoor al een oplossing gevonden? Wij hebben exact hetzelfde probleem en de Dealer heeft beide sensoren vervangen. Ook hier helpt het niet. Computer resetten heeft ook niet geholpen. Ze zitten met hun handen in het haar, wij ook... Geantwoord op 23-2-2017 om 22:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • ik heb ook dit probleem gehad en ook bij mij zitten ze met hun handen in het haar ook geen foutcode toen het gebeurde brande wel het oranje lichtje engine chek maar bij mij wou deze helemaal niet meer starten , naar de garage gebracht en de dag nadien starte deze wel terug en was er ook geen foutcode te vinden , hij sputtert wel nog als ik optrek misschien heb ik vuile benzine getankt in een goedkoop tankstation , wie zal het weten Geantwoord op 12-4-2017 om 16:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info