• Mijn kettler GT trap erg zwaar. De stroomop waarmee je lichter en zwaarder kunt trappen staat op zijn lichts. Het vliegwiel is helemaal vrij.

    Gesteld op 17-10-2023 om 10:14 in forum Kettler Racer GT 07938-290 Misbruik melden
    • Had vermoedelijk hetzelfde probleem als U en ik heb het kunnen oplossen met één van de magneten die
      rond of boven het vliegwiel zitten te verwijderen of in te korten ( weet het niet meer exact want is al een tijdje geleden) Die magneten oefenen zelfs als het vliegwiel vrij is een te sterke remmende kracht op het vliegwiel
      Het is een beetje gepruts met vijzen losmaken maar bij mij heeft het gewerkt.
      Veel succes Eric



      Geantwoord op 18-10-2023 om 15:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Metalen omhulsel rond de trappers verwijderen en dan moet je in principe het magneetblok zien dat zijn werking uitoefend op het vliegwiel en bij mij stond dit blok zelfs bij de lichtste spanning te kort tegen het vliegwiel Ik heb met een ijzerzaag dus een stuk van het magneetblok afgezaagd en is daardoor het remmend vermogen afgenomen Begin met een klein stuk weg te zagen succes ermee Eric Geantwoord op 22-10-2023 om 10:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info