• Heb de Karcher 1702 sinds 2007 in bezit. Gebruik 'm gemiddeld 1 x per maand. Heeft het altijd prima gedaan. Nu niet meer. Het apparaat warmt wel op maar geeft geen stoom. De slang is niet verstopt. Bij het inschakelen van de stoom mbv de gele knop aan de stang hoor je een klikje, er gebeurt niets.
    Heb contact opgenomen met Karcher. Apparaat moet opgestuurd worden, kosten €150.
    Dat is me nou net iets te gortig.
    Heeft iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn?

    Gesteld op 22-9-2012 om 15:17 in forum Karcher SC1502 Misbruik melden
    • Ons apparaat heeft hetzelfde probleem, zelfde bouwjaar, ik heb zelfs een nieuwe slang aangeschaft. Ik vind het een kwalijke zaak dat zo'n apparaat nu al niet meer functioneert.
      De enige die dit, volgens mij, op kan lossen is Karcher, maar service is daar ver te zoeken, tenzij je je geldbuidel weer open trekrt. Geantwoord op 3-10-2012 om 15:57

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ons apparaat heeft hetzelfde probleem, zelfde bouwjaar, ik heb zelfs een nieuwe slang aangeschaft. Ik vind het een kwalijke zaak dat zo'n apparaat nu al niet meer functioneert.
      De enige die dit, volgens mij, op kan lossen is Karcher, maar service is daar ver te zoeken, tenzij je je geldbuidel weer open trekrt. Geantwoord op 3-10-2012 om 15:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Onze karcher heeft het zelfde probleem. Hij word heet maar er komt geen stoom. Wel opvallend dat we allemaal het zelfde probleem hebben en karcher niet reageerd? Geantwoord op 29-10-2012 om 14:53

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • IK HEB EEN STOOMREINIGER KARCHER TYPE SC 1402 DEZE HAD HET ZELFDE EUVEL
      IK HEB HEM OPEN GEMAAKT EN BOVEN OP DE HOGEDRUK KETEL ZIT EEN AANSLUITING DIE NAAR DE SLANG GAAT DEZE ZAT DICHT MET KALK ,WEL EVEN ZORGEN DAT DE DRUK ER AF IS JE MOET WEL VOORZICHTIG ZIJ EN GOED KIJKEN WAT JE DOE ! Geantwoord op 4-11-2012 om 21:07

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
    • Hier ook hetzelfde probleem na ontkalken, ik wilde al een nieuwe slang bestellen maar daar blijkt het dus niet aan te liggen. Geantwoord op 21-1-2014 om 17:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info