• Helaas staat de handleiding voor de KPN Twintoon 10 niet op deze site. Ik heb namelijk het vervelende probleem, dat ik wel gebeld kan worden, maar als ik zelf bel krijg ik na het kiezen van bij voorbeeld het nummer van mijn buurman 7772986 of UPC 0900-1580 de Politie, ambulance, of brandweer meldkamer aan de lijn. UPC zegt, dat het aan mijn toestel kan liggen. Wie helpt?

    Gesteld op 28-5-2009 om 16:26 in forum KPN TwinToon Plus Misbruik melden
    • Is de vraag ooit voor u opgelost? Ik heb hetzelfde probleem. Eerst met draadloze telefoon. Nieuwe batterijen geprobeerd en andere draadloze telefoon. Nu met twintoon 10 die ik nog had liggen. Ik ben bereikbaar maar kan zelf niet uitbellen. Hij zegt dat het nummer niet bestaat of hij de lijn valt dood. UPC zegt zoek het maar uit....
      Hoop dat iemand kan helpen. Geantwoord op 23-9-2010 om 13:19

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info