• Sinds twee weken zit er zowel op interne als buitenlijn een 'brom'geluid. De ISDN lijn is normaal. Kan het aan de Quatrovox III liggen?

    Gesteld op 15-5-2012 om 15:11 in forum KPN Quattrovox III Misbruik melden
    • Wij hebben een zelfde probleem waarbij wij wel een kiesttonkrijgen en een nummer kunnen kiezen maar na het kiezen gebeurt er niks meer. De bromtoon is ook duidelijk te horen in box zelf. Heeft u al een reactie cq oplossiing? Geantwoord op 7-7-2012 om 10:21

      Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden
    • Hallo,wij hebben dat probleem ook al enige maanden. Gisteren heeft een kpn monteur er naar gekeken, de oorzaak is de netvoeding van de quattrovox na een aantal jaren gebruik is dit een regelmatig voorkomend probleem.Deze voeding is ingebouwd dus dat zou een nieuwe centrale moeten worden van meer als 250 euro omdat een trafo van 10 euro niet vervangen kan worden. Ik wil nu zelf gaan proberen deze trafo te vervangen, heeft iemand al eens dat kastje open gezaagd? Geantwoord op 16-8-2012 om 10:32

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • De transformator van de quatrovox is van huis uit niet goed gemonteerd. Hij is maar met 1 zelftapper op de printplaat bevestigd en de overige 3 boutjes zitten er niet in, daardoor komt het transformatorblik steeds losser te zitten en dit geeft de brom.
      De quatrovox is eenvoudig open te maken en men ziet de transformator meteen zitten. In de hoekpunten zitten dxe gaten waar de boutjes door moeten. Ik heb zelf M3 boutjes gebruikt en de brom is weg Geantwoord op 22-8-2012 om 23:04

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bij mij ook. Heb met moeite 3 schroeven m3 van voldoende lengte kunnen vinden en met moeite daarmee de trafo vastgezet maar het helpt niets.
      Ga denk ik van de ISDN af. KPN zegt dat ik dan 3 weken zonder internet of tv zit.... Geantwoord op 17-4-2013 om 16:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Kijk op marktplaats, daar kun je die dingen voor een paar tientjes krijgen. Vraag voor de zekerheid naar geen-bromtoon-garantie. Geantwoord op 23-10-2015 om 23:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info