• Ik heb een jura impressa S9. Ik heb hem al meerdere malen voor een hoop geld laten repareren maar machine blijft veel water lekken, het loopt gewoon onder het apparaat uit.
    Heeft iemand hier ook last van?
    Tevens is mijn vraag of iemand al er aring heeft met de jura E6 of E60.

    Gesteld op 14-11-2015 om 13:58 in forum Jura IMPRESSA S9 Misbruik melden
    • ik zal hem wel voor u willen nakijken en dan goed kijken waar het probleem zit en de e6 of e 60 zijn mooie machine ik heb er ook wel over gedacht hem te kopen als mijn anderen er mee stopt hij is zeer makkelijk in gebruik en ik zal zeggen koop hem gewoon ik heb zelf ook de jura s9 en eigenlijk nooit echt een probleem gehad af en toe komt er lucht in de slang dan moet ik even hem ontluchten maar voor de rest is het een super fijne machine als u even je el achter laat via email dan neem ik contact met u op om even na u machine te kijken Geantwoord op 14-11-2015 om 14:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als u hem wil brengen naar mijn dan kan ik hem nakijken voor u en het kost niks ook tot dat ik de problemen heb gevonden mbg Pieter Geantwoord op 14-11-2015 om 14:49

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Dank u beide voor het antwoord. Het apparaat heeft mij al zoveel tranen en geld gekost, 3 x naar Jura en 2 x naar iemand van Haarlem naar Rozenburg gebracht en gehaald.
      Allemaal onderdelen vervangen en ik snap er niets meer van. Ik had de hoop dat iemand zou zeggen....oh heb ik ook gehad is dat en dat. Ik heb hem altijd goed gereinigd en ontkalkt dus daar kan het niet aan liggen. Woont een van u beide in de buurt van Haarlem? Geantwoord op 14-11-2015 om 15:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ik kom zelf uit rotterdam ik wil hem vo u helemaal nakijken en kijken wat het probleem is als u een keertje richting rotterdam dan kunt u hem achter laten en dan neem ik alle tijd om hem goed te make mvg pieter Geantwoord op 24-11-2015 om 21:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info