• Onze Jura geeft geen koffie deze komt in de lekbakje terecht.

    Wat kan ik doen

    Gesteld op 13-1-2020 om 14:39 in forum Jura IMPRESSA F70 Misbruik melden
    • Probleem: Er komt geen koffie uit de uitloop
      Oorzaak
      Dit probleem kan twee oorzaken hebben:

      De uitloop zit verstopt.
      Heeft u al langer het probleem dat de koffie niet goed doorloopt? Loopt de koffie uit het ene pijpje sneller dan uit het andere pijpje? Dit is een indicatie dat de koffie-uitloop verstopt zit met koffieresten, uw machine is toe aan een onderhoudsbeurt. Neem contact op en plan een onderhoudsbeurt in.

      Het drainageventiel of de aansturing van het ventiel is defect.
      Doordat het drainageventiel (soms) niet goed schakelt loopt het water direct in de lekschaal en wordt er droge gemalen koffie in de residubak gegooid. De kosten voor het vervangen van het drainageventiel is afhankelijk van het model van de machine.


      Blijft dit probleem terugkeren?

      Maak gelijk een afspraak via onze website

      Of bel ons: 0316 - 294 771 Geantwoord op 14-1-2020 om 17:20

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info