• We hebben een keer per 2 maanden een nieuw Smart+ filterpatroon nodig. Deze kosten ong. 15 euro per stuk. Dit is toch wel vrij kostbaar en zeker een nadeel van de Jura. Is er een goedkoper alternatief??

    Gesteld op 18-12-2022 om 17:05 in forum Jura D4 Misbruik melden
    • Dank je wel, maar nog een vraagje: welke tabletten en hoe vaak? Bliftyher rode signaal van filter vervangen ook aan?? Geantwoord op 18-12-2022 om 18:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Filter er gewoon uithalen. Ontkalken met Juratablet als het lampje het aangeeft (en schoonmaken als het andere tekentje dat aangeeft) zie gebruiksaanwijzing. Wij hebben een waterontharder en dan is ook ontkalken niet noodzakelijk. In dat geval loop je het proces van ontkalking gewoon door zoals op de gebruiksaanwijzing staat alleen je doet geen (vrij dure) tablet in de machine. Geantwoord op 19-12-2022 om 09:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoi hoi, hou er dan wel rekening mee dat je op die manier dan alleen je waterbak ontkalkt. Dus het water dat je vervolgens gebruikt wordt niet meer gefilterd. Als je veel kalk in het water hebt dan kunnen de leidingen in je apparaat verkalken of de smaak van je koffie aantasten. Geantwoord op 20-3-2023 om 06:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info