Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 8 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Tijdens het spel knort het varken alleen maar. Zodra we het aan of uitschakelen maakt het alle geluiden achter elkaar. Hebben meer mensen hier last van Gesteld op 2-12-2014 om 22:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ja hier hetzelfde probleem. Het varken maakt helemaal geen geluid wanneer je er aan draait. Als je op de knop drukt knort hij alleen maar. Denk dat ik hem terug breng naar de winkel... Geantwoord op 6-12-2014 om 19:28

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
 • Mijn dochter heeft voor Sinterklaas Poepie Knor gekregen. Er is echter (in onze ogen) een probleempje. Als mijn kinderen een draai aan het varken geven, maakt deze meestal alle geluiden achter elkaar. Knor, toet, fluit, scheetje. De kinderen weten zo niet wat ze dan moeten doen en in de handleiding kunnen we er ook niets over vinden.kunt u ons helpen?
  Gesteld op 31-12-2012 om 16:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik had hetzelfde probleem maar is nu opgelost. Toen we het spel bestelden stond erbij dat er AAA batterijen in moesten en dat hadden we gedaan maar toen kregen we bovenstaand probleem. Op de doos zelf staat echter AA batterijen dus die heb ik er in gedaan en nu werkt alles goed.Geantwoord op 10-9-2016 om 10:35

   Waardeer dit antwoord (10)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Jumbo Poepie Knor

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info