• Ik heb deze harddiscrecorder nu 3 jaar en deed het prima nu heb ik een probleem de lampjes van de dvd en hdd blijven branden en reageerd nergens op wie heeft er een oplossing voor mij want er staan op de disc nog familie filmpjes die nergens meer verder staan

  Gesteld op 14-9-2011 om 17:34 in forum JVC DR-MH30 Misbruik melden
  • Deze harddiskrecorder heb ik nu ruim 5 jaar en is na 3 jaar voor het bekende "loading" probleem naar Expert gebracht en verholpen. Sinds enkele dagen heb ik ook dat de lampjes DVD en HDD blijven branden en nergens meer op reageerd. Graag een oplossing voor dit probleem. Ook bij mij staan er films op ik die nergens anders meer heb. Geantwoord op 16-11-2011 om 21:02

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Ik heb ook het probleem, dat de lampjes van DVD en HDD functioneren terwijl dit toch niet mogelijk is.
   Alle knoppen geporbeert, maar geen reactie.
   Wel vreemd dat deze lampjes aan zijn bij het aansluiten met de steker op het stopcontact en dat de aan en uit knop niet reageerd.

   Henk Geantwoord op 28-8-2012 om 12:42

   Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info