• de vraag is kan de roofgasafvoer vervangen voor een kunstof

  Gesteld op 2-7-2019 om 15:00 in forum Itho Kli max 2 Misbruik melden
  • zou ik niet doen. ivm de warmte en kans op brand. een rvs pijp voor de rook gas afvoer pvc kan wel voor zuurstof aanvoer.
   anders loop eens bij 1 van de 100 warmte service winkels binnen voor gratis advies Geantwoord op 7-7-2019 om 14:28

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ja hoor kan gewoon in kunstig worden uitgevoerd. Let op dat je wel officiële buizen en bochten (80mm) voor rookgas afvoer gebruikt. Ook dienen de buizen goed gebeugeld te worden. Geantwoord op 7-7-2019 om 14:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info