• Goedendag,

    Bij mijn Kli-max2 HR42 CW6 heb ik een een T1 storing. Nu staat er in de handleiding dat dat de temp van de aanvoer te hoog is tijdens CV bedrijf of antipendelbeveiliging.
    Ik neem aan dat het de sensor is die vlak voor de warmtewisselaar zit (onderdeel 36 in de installatiehandleiding) maar deze leiding lijkt niet bijzonder heet te zijn worden en bij de andere sensoren al helemaal niet.
    De ketel werkt wel tijdens de eerste start (nadat de stroom eraf was), verwarmt dan goed en gaat vervolgens na een minuut of tien in storing en komt hier niet meer uit.

    Tegelijkertijd speelt er nog een probleem dat ik een jaar of vijf geleden ook op heb gehad met deze ketel, de beruchte F8 storing. Toen de hele ventilator vervangen waarna het probleem weg was. NU komt deze echter ook weer dagelijks om de hoek kijken.

    Kan iemand mij aangeven waar ik verder nog naar moet kijken hoe dit te fixen kan zijn?
    Alvast dank!!

    Gesteld op 9-1-2015 om 13:02 in forum Itho Kli max 2 Misbruik melden
    • Het antwoord op deze vraag schijnt niet in de handleiding terug te vinden te zijn. Ik raad u aan om deze vraag te stellen aan de servicedesk van Itho Daalderop. Dat kan door het volgende formulier in te vullen Klik op deze LINK

      Met vriendelijke groet, Itho Daalderop Geantwoord op 14-1-2015 om 08:45

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info