• Nieuw ge:installeerd systeem. Timer werkt niet (goed). Na een keer drukken op timerknop start afzuiging in hoogste stand. Stopt echter niet. Bij uitproberen van diverse opties deed hij het soms wel. Met name als ik op zolder, naast de unit, de timer indrukte (vanuit badkamer dus niet). Viel me wel op dat na 10 minuten niet naar de laagste stand werd teruggeschakeld. Althans, als ik de laagste stand dan zelf indrukte schakelde de unit terug (minder geluid). Kortom; kan dit aan de schakelaar liggen of aan de unit; wat te doen ??

    Gesteld op 21-11-2019 om 10:59 in forum Itho-Daalderop RFT bedieningsschakelaar Misbruik melden
    • Beste gebruiker,

      Kunt u aangeven om welk artikelnummer het hier gaat? Dan kunnen wij zorgen voor de juiste handleiding. Waarschijnlijk is het euvel verholpen wanneer de bediening opnieuw aangemeld wordt bij de unit. Wij hebben echter verschillende RFT bedieningen in ons assortiment. Het volstaat ook om aan te geven welk ventilatiesysteem van Itho Daalderop u heeft om de juiste RFT bediening te bepalen.

      Met vriendelijke groet,
      Webcare Itho Daalderop Geantwoord op 22-11-2019 om 08:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank voor de reactie maar ik heb afgelopen periode de timer telkens geprobeerd. Geen succes. Ik heb een duidelijke handleiding gekregen en heb de timer afgemeld bij de unit en enige tijd daarna weer aangemeld. Helaas geen succes. Een enkele keer houdt de afzuiging 'vanzelf' op (na langer dan 10 cq 20 minuten) maar 9 van de 10 keer helemaal niet. Áls de timer 'werkt' en vanzelf stopt, staat de afzuiging niet direct in de laagste stand. Dat merk ik doordat als ik dan de laagste stand indruk de afzuiging/het geluid minder wordt.
      Op mijn garantieregistratieformulier staat: serienummer #CVE192250520 Art.nr. 03-00398
      en producttype CVE-S ECO SE.
      Hebt u hier voldoende aan?
      Mocht e.e.a. niet in orde komen, kan een andere klokthermostaat beter werken of zit het hem in de afzuigunit? (Van belang om bij leverancier/installateur te vragen e.e.a. op te lossen.)
      Bedankt vast voor uw reactie.
      H.Olfers
      Geantwoord op 5-12-2019 om 12:15

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ook bij mij gaat de timer niet meer uit als ik erop heb gedrukt. Ik heb twee bedieningsschakelaars. Dit is de eerste die werkte eerst wel maar niet meer sinds de afzuiger iets harder is gezet. De nieuwere werkt wel goed. What to do? Ik hoor het graag, Bedankt alvast. Geantwoord op 4-2-2020 om 16:46

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
    • Zelf heb ik het ook gehad. Bij de installatie / aanmelding van mijn afstandsbediening eerst de knoppen rechtsonder en linksboven gebruikt voor aanmelding. Toen bleef hij aan. Mijn product uitgezet en weer aan, mijn afstandsbediening afgemeld en daarna weer aangemeld maar een andere knoppencombinatie geprobeerd. Nu mijn afstandsbediening met de knoppen linksonder en rechtsboven aangemeld en het werkt perfect. Geantwoord op 7-8-2021 om 10:53

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info