• Heb in 2013 een ION Slides 2PC met Windows XP Service Pack II gekocht bij BCC. Probeer nog 700 oude dia's te digitaliseren. Heb er op proef 12 gescand. Maar kan ze nergens meer terugvinden op de harde schijf (C:). Op de installateur cd staat: Image Scan Tool V.2.0.1. Cd-version 1.5 copyright 2011 ION AUDIO.LLC. Mag ik er nog iets van verwachten of is dat ding nu waardeloos. Heb jaren geleden er 4000 dia's met succes mee gescand en op usb' vastgelegd.
    Een 83- jarige

    Gesteld op 8-2-2022 om 18:08 in forum Ion Slides2pc Misbruik melden
    • Hallo 83-jarige,
      Ik heb vorig jaar ook getracht met mijn Slides 2PC dia's en negatieven te digitaliseren. Blijkt dat dit spul al helemaal verouderd is. Ik heb dus een nieuw apparaat gekocht en die werkt nog goed.
      Overgestapt op een Rollei DF-S 310 SE - gekocht bij de MediaMarkt. Bij dit ding zet je eerst alles op een intern schijfje, welke je daarna uit kan lezen op je computer en eventueel kan bewerken. Ik heb er in ieder geval veel lol van.
      Groet van een 70-jarige uit Nieuwegein en succes!! Geantwoord op 8-2-2022 om 22:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Heel hartelijk dank vanuit Voorburg aan Nieuwegein.
      Geweldig dat u me zo snel van een antwoord voorziet. Heb aan deze klus al heel wat tijd besteed, maar liep tekens vast. Ga bij BCC of Mediamarkt kijken of ik ook zo'n 'Rollei' kan bemachtigen!
      Nogmaals dank en hartelijke groet van een 83-jarige aan een 70-jarige!
      Geantwoord op 8-2-2022 om 22:53

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • beste ,ik heb ook een ion slides 2 pc 35mm slide and film scanner zou je me kunnen helpen met het doorsturen van het installatie cd ik ben deze kwijtgespeelt, mijn mail adres is luc.verlinde@telenet.be U zou me daar een groot plezier mee doen Geantwoord op 13-2-2022 om 08:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ha Luc Verlinde, ik weet niet precies aan wie je deze vraag stelt. Ikzelf heb in ieder geval geen installatieCD meer van dit type dia/fotoscanner (ION). Zoals al eerder geschreven werkte dit ding bij mij niet meer (verouderd) en heb 'm weggedaan en iets nieuws gekocht. Zie mijn antwoord aan de 83-jarige man uit Voorburg.
      Groet
      Fred uit Nieuwegein. Geantwoord op 13-2-2022 om 16:30

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info