• Als ik en dia scan en vastleg dan geeft die aan 'Beeld opslaan mislukt'
    hoe moet ik dit oplossen, heb al geprobeerd het programma terug te installeren maar hij blijft die opmerking maken.
    Heeft het trouwens al bij een 700-tal dia's wel goed gedaan.

    Gesteld op 20-2-2016 om 19:34 in forum Ion Slides2pc Misbruik melden
    • Graag zou ik willen weten of u al een oplossing hebt gevonden. Mij is gisteren hetzelfde overkomen. Na vele dia's gedaan te hebben zegt hij opeens "beeld opslaan mislukt". Heb ook van alles geprobeerd maar het nog niet kunnen verhelpen. Help! Ben bezig mijn ouders dia's te verwerken en het zijn er nog zoveel.... Geantwoord op 21-6-2016 om 08:34

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Heb een oplossing gevonden die werkt als volgt: Een nieuwe map maken, hierin opslaan en daarna je foto's overzetten naar je oorspronkelijke map. Een beetje omslachtig maar na uren zoeken is dit het enige dat werkt. Helaas gebeurd het om de zoveel, maar heb nu steeds deze "oplossing" gebruikt. Hoop dat het ook voor anderen werkt! Geantwoord op 21-6-2016 om 17:10

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Fantastisch! Ook bij mij na veel dia's ineens de melding "beeld opslaan mislukt". Herinstallatie aan de hand van meegeleverde CD leverde geen oplossing. Wel inderdaad het aanmaken van een nieuwe map en het daarin opslaan van de dia's. Kopiëren naar een andere gewenste map is vervolgens geen enkel probleem. Hartelijk dank aan de aandrager van deze "eenvoudige oplossing". Francesco Tuut Geantwoord op 4-6-2020 om 21:46

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info