• Werkt bij iemand überhaupt het hendeltje om de naald arm omhoog te doen? Heb de bovenplaat, waar de platenspeler in zit, eraf gehad maar zie nergens iets waar dat hendeltje aan vast moet zitten, Ook niets afgebroken, en er mist niks. Kan hem heen en weer doen maar er gebeurt niks..

    Gesteld op 30-11-2020 om 21:19 in forum Ion Complete LP Misbruik melden
    • Bij mij werkt dit gewoon, ben inmiddels ook achter probleem niet werken met stekker erin. Er zit een te lichte 9V trafo in de kast. Heb nu aparte adapter erin werkt als een speer Geantwoord op 30-11-2020 om 21:46

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Hoe werkt dat hendeltje dan? Hij zou iets omhoog moeten duwen.. maar bij mij zit er niks wat omhoog geduwd wordt of iets.. ligt ook niks in de bak afgebroken.. nieuw gekocht ?? Geantwoord op 30-11-2020 om 22:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Vreemd, als de arm ontgrendeld is (klein beugeltje bij de naald) kun je de hendel naar voren bewegen en komt de gele arm ong 1,5 cm omhoog. Lijkt hydrolisch te gaan.
      Als het beugeltje vast zit kun je de hendel eigenlijk niet doorduwen naar achteren.
      Misschien dat er toch iets is afgebroken.
      Unit jaren terug nieuw gekocht en ja na tijdje opgeborgen te hebben uit de kast gehaald en bleek dat deze niet meer werkte, dat lag echter aan de trafo. Iets waar veel mensen last van hebben las ik uit alle topics en eigenlijk geen reactie op was. Geantwoord op 1-12-2020 om 08:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wel jammer dat hier geen plaatjes geplaatst kunnen worden.. ik heb dat ding splinternieuw gekocht maar nog nooit een geel iets gezien bij de naaldarm.. maar het hendeltje is lam Geantwoord op 1-12-2020 om 09:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info