• Ik heb sinds kort een boiler inventum EDR 51 maar het warm water hiervan is erg snel op! Voorheen hadden we altijd meer als voldoende warm water maar sinds deze (waarvan een of andere kraan oid schijnbaar verder openstaat waardoor er meer water uitkomt) heeft de 2e persoon die onder de douche stapt gelijk al koud water! Hoe kan dit en wat moet ik hiermee doen? Ik heb ook twee knopjes onder mijn boiler, eentje lijkt wel een timer, ander gaat van - naar +. Wat is dat? Kan het niet vinden in de gebruiksaanwijzing..

  Gesteld op 2-5-2012 om 11:02 in forum Inventum EDR Misbruik melden
  • als eerste wil ik even reageeren op de inhoud van de boiler dat is 50 liter dat is best wel veel voor een douche beurt maar oke dat kan dan moet je aan de timer knop draaien minimaal 30 minuten en de - en de + daar stel je de warmte mee hoe meer naar de plus hoe heter en andersom Geantwoord op 19-9-2012 om 15:01

   Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden
  • Het is pagina 6 op nederlandse gebruiksaanwijzing..

   de rechterknop is de temperatuurknop en is bedoelt om OVERDAG de ketel op te warmen. (dat is ook wel tijdens dagtarief bij energieleverancier en is ERG DUUR)

   De rechterknop is de thermostaatknop, waarmee je de temperatuur kan instellen (65 tot 88 graden) Geantwoord op 21-1-2013 om 00:34

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • de timer is voor het opwarmen vd ketel dus half uur extra b.v. en de - naar + is voor de temperatuur hoe heet je wilt douchen :D Geantwoord op 23-10-2014 om 20:48

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info