• hallo wij hebben een Inventum - Ecolution Combi 50 in ons appartement hangen , volgens de gegevens van inventum is mag het geluid niveau max. 20 dB bij ons dit 50 dB dit is zekere in de nacht vervelend . is het toegestaan en niet nadelig voor het systeem wanneer wij de inventum tijdens de nacht uitschakelen door de stekker uit het contact te trekken.

    Gesteld op 7-2-2018 om 23:45 in forum Inventum ECOLUTION COMBI 50 Misbruik melden
    • mocht het geluid van de leidingen komen , heb ik wel een oplossing. je kan de ecolution ook zo instellen dat ie s nachts automatisch uit schakelt.
      Geantwoord op 8-2-2018 om 16:39

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • hallo het geluid omt hoofdzakelijk van de afzuiging naar buiten , ik kan niet in het programma van de inventum binnenkort komt er een service monteur van inventum. dan kan ik hem vragen om de inventum tijdens de nacht uit te schakelen. Geantwoord op 8-2-2018 om 16:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • s nachts uit schakelen kan makkelijk met de gebruikers handleiding. maar de Inventum hoort vrij stil te zijn, bij mij ongeveer 40 decibel, geen last van en de afzuiging hoor ik bijna niet. kunnen ze denk ik herstellen. ik heb zelf een aparte thermostaat op de Inventum zodat ik hem makkelijk aan en uit kan schakelen Geantwoord op 8-2-2018 om 17:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info