• Inventum BM90 overgenomen van vriendin. Brood en cake bakken is helemaal mislukt. Helaas draait de kneedhaak niet in de machine. Programma wordt helemaal gedaan, maar de kneedhaak blijft stilstaan. Hoe nu verder ?

  Gesteld op 8-7-2019 om 01:07 in forum Inventum BM90 Misbruik melden
  • Kneedhaak blijft soms steken. Dan tevoren met de hand een paar keer ronddraaien. En vanaf de onderkant wat WD40 spuiten en weer draaien. Geantwoord op 8-7-2019 om 07:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Uw advies met de WD40 is opgevolgd, alles precies gedaan, echter, het heeft niet geholpen , helaas.
   De motor gaat starten en de kneedhaak doet niets, deze blijft stilstaan.
   Wat moet ik nu doen ? Geantwoord op 8-7-2019 om 19:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dan moet er een defect zijn in het binnenwerk bij de aandrijving. Je kunt nog eens programme 8 proberen. Is kneedprogramma. En anders retour leverancier/garantie? Geantwoord op 9-7-2019 om 09:14

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Helaas. Op programma 8 draait de kneedhaak ook niet. Jammer. In ieder geval bedankt voor uw snelle reactie. Met vrienelijke groeten, yvonne. Geantwoord op 9-7-2019 om 09:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Er zit ook een beveiliging in de aandrijving. Kan vastlopen bij te veel of te droog deeg.
   Schoepje eerst met de hand paar keer ronddraaien, desnoods aan onderkant inspuiten met WD40 en even op programma 8 zonder deeg. Geantwoord op 13-7-2019 om 11:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info