• Ik heb veel idiote dingen met wasmachines meegemaakt, maar dit SLAAT alles. Iedere normale wasmachine heeft een wasbakje waar een nippel of iets dergelijks aanzit, zodat je het bakje los kunt klikken van de machine. Probeer dat maar niet met dit wasbakje, want ten eerste er zit nergens een mogelijkheid en met bruut gewel proberen het bakje eruit te trekken gaat je geheid je wasmachine kosten. Hij zit verstopt krijg hem in de machine niet schoon, kan dus de wasmachine niet meer gebruiken (verstopt zeepbakje) maar kan het er ook niet uithalen.
  Wat is dit voor een soort van horror. Meneer Indesit alsjeblieft, normale machines graag en niet van dit soort van gestoorde situaties. Hoe nu verder???????

  Gesteld op 2-2-2014 om 13:50 in forum Indesit iwb 6143 Misbruik melden
  • Dit heb ik ook!! Alleen zit ie niet verstopt, maar is te vies voor woorden en wil hem schoonmaken, beetje moeilijk als dat niet wil. Handleiding staat bakje optillen, no way dat dat wil. Welke sukkel heeft dit bedacht.....? Geantwoord op 17-12-2014 om 21:31

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hallo,

   Zelf ook een probleem met het betreffend bakje gehad. Door deze schuin te trekken kun je hem eruit halen. (links of rechts, moet je even kijken, maar het kan zeker zonder schade.) Geantwoord op 20-12-2014 om 23:11

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Het makkelijkste is eerst de linker kant van van het bakje tegen de aanslag te zetten.
   Vervolgens met een kleine schroevendraaier deze ca 3 cm aan de linker onderkant tussen het zeepbakje en de rand te plaatsen en ligt aan de linkerkant van het trekken net zo ver tot het zeepbakje vrij komt.
   Dat doeken ook aan aan de rechter kant en klaar.
   Gr herman Geantwoord op 1-10-2015 om 10:40

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info