• was machine is 3 jaar oud,.(Wordt ong 1 keer per week gebruikt.) Blijft op het einde vh programma wat hangen lijkt het, (doet er uren langer over) en pompt en centrifugeert met zeer weinig sterkte. Ik probeer het paneel aan de onderkant eraf te krijgen om de filter te reinigen maar ik krijg geen beweging in dat paneel. (in handleiding staat aan de zijkanten indrukken en naar beneden drukken). Weet iemand hoe dit wel moet, en weet iemand wat een andere oorzaak kan zijn voor het urenlang durende programma (op welk programma dan ook) en amper spoelen en centrifugeren?

    Gesteld op 31-8-2017 om 19:08 in forum Indesit XWE 81683 Misbruik melden
    • Hoi je moet het paneel inderdaad met wat brute kracht lostrekken . Ik denk dat je filter is verstopt .
      Draai ook 1x3 mnd een 90 * was met een vaatwasmachinetablet.
      Verder ff je toevoer vanuit he zeepbakje doorragen. Ik heb er een overstroming door gehad ?? Geantwoord op 31-8-2017 om 20:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Heel erg bedankt voor uw snelle antwoord! Ik heb inderdaad met bruut geweld het paneel eraf gekregen ( waterpomptang). En er kwam erg veel water uit het filter. En een klein colorcatch doekje! Ik hoop dat dat de dader was! Geantwoord op 31-8-2017 om 21:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info