• Ik krijg een storing F5, weet iemand wat dat is? Er blijft water in de trommel staan, maar t deurtje gat wel open

    Gesteld op 30-3-2015 om 07:29 in forum Indesit XWE 81683 Misbruik melden
    • Heb ook code F5 of code F05 dit heeft met pomp of afvoer te maken.
      Ik heb deze schoongemaakt, maar wasmaschine blijft iedere keer staan in centrifuge progamma, krijg dan knipperende zandloper in display en centrifugeren doet de maschine niet alleen maar spoelen en afpompen. iemand enig idee? Progamma "centrifugeren" is nu meer dan een uur bezig. Geantwoord op 24-11-2016 om 22:31

      Waardeer dit antwoord (84) Misbruik melden
    • Hier weer hetzelfde alles is inmiddels schoon wat eventueel het water afpompen zou kunnen tegenhouden. Hij werkt het programma wel af je hoort de klik deur kan ook open maar blijft laag water in staan het lijkt alsof hij niet op volle snelheid kan centrifugeren was is ook nog drijfnat. Geantwoord op 23-12-2018 om 17:28

      Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info