• Onze wasmachine geeft constant piep signalen tijdens het wassen!!! Ik dacht eerst dat het aan het stopcontact lag, andere stopcontact en stekkerdoos. Piept nog steeds!!!

    Gesteld op 20-6-2017 om 10:37 in forum Indesit XWA 71483 Misbruik melden
    • Ook last van. En nu doet hij ook het wasverzachter bakje niet legen. Bakje al helemaal schoon gemaakt, maar blijft geen wasverzachter pakken Geantwoord op 25-11-2018 om 19:39

      Waardeer dit antwoord (42) Misbruik melden
    • Hier hetzelfde probleem. Gedurende het hele programma steeds een aantal korte, snelle piepjes achter elkaar. 3, soms 4, 5, zelfs 6 piepsignalen. Heel irritant, vooral omdat nergens een antwoord of oplossing voor dit probleem is terug te vinden, terwijl blijkbaar veel mensen last hebben van dit gepiep. Geantwoord op 17-8-2019 om 21:21

      Waardeer dit antwoord (98) Misbruik melden
    • Ik heb onlangs ook dit probleem gehad. Het kan een stofje zijn. Monteur haalde de bovenkant vd machine eraf en zette aan de binnenkant (achterkant van de programma- knoppen) de stofzuiger. Het piep signaal was ongeveer 2-3 dagen weg, maar vervolgens weer terug. Ik heb toen een nieuwe printplaat gekregen, en nu geen last meer. ?? Geantwoord op 17-8-2019 om 22:01

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Beste mensen,
      Ben erachter gekomen dat het piepen van de wasmachine komt doordat de wasmachine NIET waterpas stond. Nu ik hem precies waterpas heb gezet GEEN gepiep meer.
      Geantwoord op 23-3-2021 om 07:58

      Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden
    • Bij ons was de reden dat de waterslang door het vullen van de kastjes achter de wasmachine was geknikt. Dus wateraanvoer was te laag. Nu geen gepiep meer! Geantwoord op 29-8-2021 om 11:36

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
    • Ook wij hadden last van piepjes, geen duidelijke patroon in piepjes. Hebben de Indesit XWE 71483 Zeker een jaar zo de was gedaan. En gebruikten daarom ook startuitstel niet meer omdat we ‘s ochtends vroeg in het weekend niet de piepjes wilden horen. Uiteindelijk de oplossing gevonden door de volgende volgorde te hanteren:
      - on/off knop aan
      - programmaknop naar willekeurige andere programma draaien én daarna pas naar het programma dat je wil
      - start knop indrukken
      Ik hoop dat het voor anderen ook de oplossing!
      Geantwoord op 17-7-2022 om 08:18

      Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde probleem waterslang opnieuw aangesloten, kan zijn omdat koppeling van kunststof is dat moer van slang scheef zit wat bij mij het geval is Geantwoord op 10-9-2022 om 14:51

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • mijn indesit xwe81683 had ook hetzelfde probleem, steeds piepen tijdens wassen zonder een storing code. Ik heb de kraan losgekoppeld en de filter schoongemaakt, die leek wel verstopt. Nu heb ik geen piep meer. Geantwoord op 15-4-2023 om 21:24

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Mijn Indesit wasmachine had hetzelfde probleem. Ik heb van alles geprobeerd, zoals filters schoonmaken, maar het bleef af en toe gebeuren. De laatste keer haalde ik de stekker uit het stopcontact en daarna was het even goed, maar het kwam weer terug. Toen heb ik de stekker opnieuw uitgetrokken en merkte dat deze heel heet was, bijna verbrandde ik mijzelf. Blijkbaar was de adapter (splitter) die ik gebruikte niet meer goed, en er was een probleem met de stroom. Nu piept hij niet meer.
      Geantwoord op 24-10-2023 om 15:35

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info