• Mijn indesit droger incl 75 bh stopt tijdens het drogen, heeft dan om de paar seconde een piepsignaal en het lampje van het stofrooster en wateropvangbak knippert. Ondanks dat het schoon en leeg is. Iemand een idee wat er mis is. Lijkt of er geen condens in de opvangbal loopt.

    Gesteld op 29-8-2017 om 21:21 in forum Indesit IDCL 75 Misbruik melden
    • Inmiddels gesproken met een monteur. Na controle van alle dingen die je zelf kunt doen lijkt het erop dat een verwarmingselement de boosdoener is. Deze is echter met montagekosten erbij al gauw 150 euro en twee weken besteltijd. Dat is best veel geld voor een goedkope droger. Wij hebben besloten een nieuwe aan te schaffen. Geantwoord op 11-9-2017 om 22:16

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Ik heb ditzelfde probleem nu ook helaas. Ik vroeg mij af of het misschien iets te maken kon hebben met de veiligheidsaanpassing die in 2016 aan de droger heeft plaatsgevonden? Er is toen een extra filter geplaatst zodat pluis niet in brand zou vliegen geloof ik. Weet iemand dit misschien? Geantwoord op 21-1-2018 om 13:36

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info