• Hoe kan ik mijn spotify koppelen met de "spotify Connect" ? Er komt "please Login First" op, waar kan ik dat doen ?

    Gesteld op 1-8-2022 om 14:16 in forum Imperial Dabman i200 Misbruik melden
    • Je moet met je telefoon beginnen. Inloggen bij Spotify, muzieknummer uitzoeken en op je telefoon afspelen. Nu op de pagina van Spotify klikken op “selecteer een apparaat” en vervolgens de radio uitkiezen. Na een aantal seconden zal de radio het afspelen van het nummer voortzetten. Ik weet niet of dit ook lukt met een gratis abonnement. Geantwoord op 1-8-2022 om 23:14

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Download de Spotify-app op je telefoon of tablet, eventueel laptop Je moet een betaald account bij Spotify hebben. laat met behulp van de app een stukje muziek afspelen op je telefoon of ander apparaat. Onderaan de pagina van Spotify staat een symbooltje waarmee je, als je erop klikt, kan overschakelen op een ander apparaat. Klik erop en je ziet de naam van de radio (iets met DAB). Klik erop. Na enkele seconden streamt de muziek vanuit de site van Spotify naar je radio. Geantwoord op 5-8-2022 om 21:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info