Taal Documenttype Pagina's
Alle talen Gebruiksaanwijzing 20 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • als ik het uitschuif onderstuk aantrek schiet het uit de vergrendeling die het op de plaats moet houden. het komt daardoor los te staan. wat kan ik hieraan doen? Gesteld op 15-5-2020 om 21:01

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Iemand heeft het bed scheef in elkaar geschoven, nu is een wieltje buiten de rails gekomen en kan het bed niet meer in of uit. Heel vervelend omdat ik vandaag nieuwe gasten in mijn B&B krijg die een week zullen blijven? wie weet raad? Gesteld op 10-8-2019 om 12:30

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • 1. Wanneer je de Vilasund als bed gebruikt, komt er altijd een spleet tussen het bovenste stuk (het kussen) en de matras. Zeer onaangenaam om te slapen.

  2. Het is me niet duidelijk waarvoor die rits in de rugleuning dient en waaraan deze moeit vastgemaakt worden. Als je dat aan iets zou vastmaken, dan kan je het bed niet deftig opdekken, want dan kan je het laken bovenaan niet instoppen.

  graag reactie aub
  MVG
  Gesteld op 29-3-2019 om 18:17

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb deze ook gekocht en wat zitten op zoeken. De ritssluiting dient om matrasbeschermer aan vast te ritsen.
   Mvg
   Viv Geantwoord op 2-5-2019 om 18:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Onze vilasund slaapbank bevalt niet. Wanneer we erop zitten zalt het ondrrkussen steeds naar voren weg . Je glijdt dan van de bank af. Hoe is dit te verhelpen? Gesteld op 2-6-2018 om 10:43

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Ikea VILASUND - MARIEBY

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info