• 1. Wanneer je de Vilasund als bed gebruikt, komt er altijd een spleet tussen het bovenste stuk (het kussen) en de matras. Zeer onaangenaam om te slapen.

  2. Het is me niet duidelijk waarvoor die rits in de rugleuning dient en waaraan deze moeit vastgemaakt worden. Als je dat aan iets zou vastmaken, dan kan je het bed niet deftig opdekken, want dan kan je het laken bovenaan niet instoppen.

  graag reactie aub
  MVG

  Gesteld op 29-3-2019 om 18:17 in forum Ikea VILASUND - MARIEBY Misbruik melden
  • Ik heb deze ook gekocht en wat zitten op zoeken. De ritssluiting dient om matrasbeschermer aan vast te ritsen.
   Mvg
   Viv Geantwoord op 2-5-2019 om 18:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info