• ben opzoek naar 2 schroeven(voor in de frame) en naar de zwarte strips op de trede van de trap.weet iemand waar ik het kan kopen?

  Gesteld op 8-7-2011 om 15:58 in forum Ikea Tromso hoogslaper Misbruik melden
  • Strips voor op de traptredes heb ik destijds gewoon los bij Ikea gekocht.
   Het is een rol van 6 meter. Zwart. met de naam 'Patrull'
   Artikelnummer is: AA-256654-1, is een tijdje geleden (2006) weet niet of ze het nog hebben.
   Geantwoord op 19-9-2011 om 20:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • alle schroefjes en benodigdheden liggen meestal vlakbij de service kassa in van die plastic bakken kun je zo pakken ook dehouten klosjes en t gereedschap wat er normaal bij geleverd word Geantwoord op 6-8-2013 om 23:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info