• Wij hebben de pax kast nu 7 jaar naar volle tevredenheid. Echter nu beginnen de deuren sinds enkele weken zwaarder open te schuiven en horen we een slepend ijzer-langs-ijzer geluid onderaan. De deurtjes slepen niet over de vloer. De deurtjes gaan met de dag moeilijker en willen ook niet meer goed openen; lijken met stootjes te openen. Is er een onderdeel versleten en weet iemand welke dan? Is het wat anders? BVD

    Gesteld op 22-4-2020 om 08:58 in forum Ikea Pax stordal schuifdeuren Misbruik melden
    • Geen idee of het probleem van 22-4-2020 inmiddels verholpen is, maar had exact hetzelfde probleem en inmiddels op weten te lossen. Het bleek veroorzaakt doordat de bovenste geleiderail wat "over de kop" was gezakt (de bovenkant van de geleiderail helde meer naar buiten dan de onderkant van de geleiderail). Hierdoor schuurde de bovenophanging van de overschuivende deur tegen de geleiderail. Het is bij mij ooit ontstaan na een verhuizing. Achter de geleiderail horen origineel kunststof blokjes die de geleiderail recht houden. Deze ontbraken bij mij. Heb er nu een houten lat achter geschroefd en de geleiderail ook nog vastgeschroefd aan de kast. Nu schuift het weer als vanouds. Geantwoord op 20-9-2022 om 18:47

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info