• Ik heb net een bureau galant met à-poten in elkaar gezet. 1 poot wil niet meer vastdraaien, lijkt wel of deze alleen maar doordraait. Is hier een oplossing voor?

  Gesteld op 29-9-2016 om 22:51 in forum Ikea Galant Misbruik melden
  • Schuif de poot helemaal in, draai deze vast en draai weer langzaam los totdat de ppot weer naar beneden schuift. Binnenin zit een systeem wat waarschijnlijk is losgegaan tijdens het vele draaien, dat zit dan nu weer vast. schuif de poot zo op hoogte en draai deze weer vast. Succes. Geantwoord op 22-1-2018 om 14:03

   Waardeer dit antwoord (31) Misbruik melden
  • Als de poot niet meer vast wil, dan heeft deze waarschijnlijk geen grip meer aan de binnenzijde van de poot. Wat bij mij hielp was de hele poot uit zijn omhulsel trekken en duct tape rond de klem draaien. Dit zorgt voor grip. Poot er weer in en vast draaien. Geantwoord op 7-12-2020 om 17:20

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info